Living Impro

img_0006Verlang jij er ook naar meer te kunnen vertrouwen, loslaten, meegaan met de stroom, focussen, in het moment leven, accepteren, rust ervaren, …?
Naast basiselementen uit spirituele en therapeutische stromingen, zijn dit ook kernbegrippen in improvisatietheater. Heel wat wijsheden uit het nieuwetijdsdenken lopen parallel met de filosofie van impro.

In ‘Living Impro’ laten we hen elkaar wederzijds inspireren en aanvullen. Het wordt een rijke inspiratiebron voor het leven van alledag en voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Deze workshop realiseert

 • een sterker creatief aanpassingsvermogen: vanuit je eigen mogelijkheden en behoeften soepel en met verantwoordelijkheid inspelen op wat op je weg komt;
 • inzichten die helpen om bewuster, alerter en met meer ondernemingszin door het leven te gaan;
 • een hogere graad van openheid en acceptatie;
 • een positievere instelling.

Aanpak

Actieve oefeningen en meditatiemomenten, aangevuld met reflectie en uitwisseling. Naast de oefeningen tijdens de sessie krijg je tal van ‘trainingstips’ mee naar huis die je in allerlei situaties kan toepassen. Mindful door actie!

Begeleiding

Deze cursus wordt gegeven in samenwerking met Nathalie Van Renterghem.
Nathalie is zelfstandig trainer en impro-speler bij Inspinazie. Ze ontwikkelt en begeleidt trainingen waarin de impro-filosofie centraal staat. Vaak staat ze ook zelf op het podium met haar collega’s, waarbij impro-scènes ingezet worden om boodschappen te versterken of om mensen met elkaar in dialoog te doen gaan op een verrassende en taboeloze wijze.

Voor wie?

Iedereen die zich geroepen voelt!
Er is helemaal geen voorkennis van improvisatietheater vereist.

Formules

 • Residentiële zomertweedaagse 
  Op een prachtige locatie, ver weg van alles, laden we samen de batterijen op voor het nieuwe werkjaar. Telkens eind augustus.
 • Wintercursusreeks over vier zondagvoormiddagen, in Leuven
  Op een goed bereikbare locatie, dicht bij het station van Leuven.
 • Seizoens BOOST : op een zondagvoormiddag, vier maal per jaar
 • Workout
  Op een goed bereikbare locatie, dicht bij het station van Leuven, creëren we  wekelijkse deugddoende “halte” midden in het dagelijks leven.
 • Op maat
  Het is ook mogelijk om dit programma te boeken voor je eigen team/groep. Data en locatie wordt in overleg gepland.

Voor meer info en concrete data: www.livingimpro.be