Wie ben ik?

ingridIk ben opgeleid als klinisch psychologe, gestalt-therapeute en bemiddelaar en heb ondertussen ruim 20 jaar ervaring binnen zowel Geestelijke Gezondheidszorg als de Bijzondere Jeugdzorg.
Naast deze opleiding en ervaring ben ik al mijn hele leven aangetrokken en geboeid door spiritualiteit en energetisch therapeutisch werk, waarin ik me ook gaandeweg heb verdiept en bekwaamd.

Ik voel het als mijn missie om mensen bij te staan op hun weg naar meer vrijheid, bewustzijn, overgave, transformatie… opdat ze dichter bij hun ware aard kunnen komen, hun levenskwaliteit verdiepen en worden wie ze echt zijn. Hierbij heb ik een groot vertrouwen in de onmetelijke wijsheid en het vermogen tot groei die ieder mens in zich draagt.

Ik heb ervaren hoe gesprek en aan de slag gaan met concrete situaties en gevoelens mensen vooruit brengt, hen helpt om inzicht in zichzelf te krijgen en verantwoordelijkheid voor hun leven op te nemen.
Daarnaast mocht ik ondervinden hoe diepgaand energetisch werk kan helpen om je stroom terug op gang te brengen en innerlijke processen te ondersteunen.

Hierbij wil ik mezelf inzetten vanuit mijn vorming, levensvisie en ervaring.

Opleiding:
Psychologe (Lic. Klinische Psychologie, K.U. Leuven, 1996)
Gestalttherapeute ( Instituut voor Communicatie, Kortrijk, 2004)
Basisopleiding bemiddeling (Mediv, 2017)
Specialisatie Sociale Bemiddeling (Mediv, 2018)

Bijkomende trainingen:
“Een taal erbij” DUPLO-methodiek
Contextuele hulpverlening
Systeemtherapie
Omgaan met seksueel misbruik
Beeldend werken met kinderen

Opleiding ‘therapie vanuit de ziel’
Awakening Your LightBody
Healingtechnieken (IET, Alchemic Healing…)
Deeksha-trainer / Oneness Blessing
Reiki I & II – Usui